Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (7.92 secunde)
Tot mai multe formatii de traditie din Liga 1 si din esaloanele inferioare se confrunta cu grave probleme financiare, iar seful LPF lasa sa se inteleaga ca ar putea fi fortat sa schimbe sistemul competitional din Liga 1 chiar din sezonul urmator.
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
Robotii romano-francezi creati prin proiectul universitar Coupe Robotique au fost pusi in functiune vineri, in cadrul festivitatii de premiere a primei parti a proiectului.
Sute de bucuresteni au decis sa faca asta in weekend! "Ne organizam in echipe si..."- Merita toata lauda! Sute de bucuresteni au anuntat ca vor lua parte la o actiune fara precedent in Romania.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
Miine se incheie cel mai negru an din istoria Universitatii si incepe unul nou, care trebuie sa fie sezonul renasterii celei mai iubite echipe din Romania.
Luna septembrie a reprezentat pentru marea echipa a Universitatii Craiova debutul in Cupele Europene, debut care s-a incheiat cu eliminarea unor echipe cunoscute in Europa fotbalistica, precum:
Acest lucru reprezinta, probabil, colacul de salvare pentru jocurile sportive de la Universitatea Craiova, deoarece altfel trebuia desfiintate de la 1 ianuarie 2007 una sau doua echipe din cele trei existente, din lipsa fondurilor pentru desfasurarea activitatii in anul viitor.
Cele doua echipe oltene, Universitatea si Pandurii, se pregatesc in Cipru, respectiv Turcia, acolo fiind alte conditii fata de temperaturile si terenurile de la noi din aceasta perioada.
In urma cu doua sezoane, Steaua reusea cea mai buna performanta a fotbalului romanesc dupa 1989, o semifinala de Cupa UEFA.
Trebuie sa recunosc ca Biserica Catolica are moduri foarte originale de a propovadui principiile dupa care trebuie sa se ghideze orice bun crestin. La un moment dat aparuse Decalogul la volan, care interzicea soferilor diverse lucruri care le-ar fi distras atentia de la condus.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Mitica vrea sa faca un campionat cu 20 de echipe. "Am gasit solutia pentru un campionat cu 20 de echipe.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Patrascu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului Fotbalistele de la Real Craiova mai au putin timp sa se bucure de vacanta, pentru ca la inceputul lunii viitoare antrenorul Sorin Patrascu a programat reunirea.
2) Piturca e incantat de ce a vazut cu Uruguay, dar se teme din cauza ca s-au accidentat prea multi jucatori in acest meci.
In septembrie 2011, Eriksson a fost la Iasi, la un meci old-boys, Romania - Italia, intretinandu-se cu fostii mari jucatori ai Craiovei Maxima, participanti la meciul de la Iasi:
Ne-am folosit de imensa presiune pusa pe nationala Braziliei. ... Cea mai rusinoasa si mare infrangere din istoria Selecao si o repriza de povestit si repovestit nepotilor pentru nemti.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Golurile au fost marcate de Planici pe final de meci, in minutul 91, respectiv Djokovici pentru clujeni, in minutul 75.
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Privind de pe margine, deloc indiferenti, la viitura de laturi din viroaga politicii bastinase, ne dam seama ca dintotdeauna pilda cea rea o dau oamenii mari, adica cei aflati vremelnic in fruntea bucatelor.
google-analytics.com